Myynti
Kultalaatta 100 g 3917.40
Kiinan Panda 1 oz 1239.60
Etelä-Afrikan Krugerrand 1 oz 1231.40
Meksikon 50 peso 37.5 g 1480.40
Sveitsin Vreneli 5.806 g 236.60

Palaute

:

Uutiset

Arvoimme osastollamme Matkamessuilla 250 USD
Matkamessut 20.-22.1.2017
Etusivu > Sijoituskulta > Kulta lahjana
Print

Kulta lahjana

Milloin antaa lahjaksi kultaa

Kultakolikot ja -laatat ovat turvallisen sijoitusmuodon lisäksi kaunis lahja vaikkapa lapsen syntymän tai koulusta valmistumisen johdosta tai vaikka syntymäpäivä-, joulu- ja häälahjaksi tai muun merkkipäivän tai vuosijuhlan kunniaksi.

Se on hyvä lahjaidea ihmiselle, jolla on jo kaikki tarpeellinen olemassa tai ihmiselle, joka vasta aloittaa elämäänsä.

Sijoituskulta versus korukulta

Sijoituskullan etu kultakoruihin nähden on arvonlisäverottomuus ja hinta. Esimerkiksi pitoisuusmerkinnällä 585 (sisältää 58,5% kultaa) varustetun kultaketjun kate on tavallisesti 200%, kun taas sijoituskullan (sisältää 99,99% kultaa) välityspalkkio alkaa 5 prosentista.

On mahdollista antaa kultasepän sulattaa sijoituskultaa ja sekoittaa siihen muita materiaaleja, jotta saataisiin korukultaa. Yksi gramma sijoituskultaa (pitoisuus 999,9) antaa yli 1,7 g korukultaa (pitoisuus 585).

Kultakolikot

Meillä on tarjolla laaja valikoima kultakolikoita – amerikkalaisia, etelä-afrikkalaisia, kanadalaisia, itävaltalaisia, australialaisia, kiinalaisia jne. kolikoita. Australialaisista kolikoista on saatavana myös Australian Lunarit, joiden toisella puolella on itämaisen kalenterin eläinhahmo. Lunarit on suosittu lahja erityisesti lapsille ja lastenlapsille, sillä on mahdollista valita kolikko, jossa on lapsen syntymävuotta vastaava eläinhahmo.

Kolikoiden paino on 1/20 oz - 1 kg. Kaikkia kolikoita on saatavana paikan päällä konttorissa. Myymme myös lahjapakkauksia.

Kultalaatat/-harkot

Myymme sveitsiläisten PAMPin ja Valcambin sekä Australialaisen Perth Mintin valmistamia tuotteita. Laattojen paino on 1 g – 1 kg. Erikoistilauksesta on mahdollista ostaa myös 400 unssin (12,5 kg) painoisia harkkoja.

Hinta

Myymme hyvin erikokoisia kultakolikoita ja -laattoja, joista löytyy jokaiselle sopivan hintainen tuote. Pienin kultatuote on 1 gramman painoinen kultalaatta, suurin tuote on 1 kilon kultaraha.

Kultakolikoiden ja -laattojen hinta riippuu kullan maailmanmarkkinahinnasta ja se muuttuu päivittäin. Olemme suhteuttaneet kullan hinnan Lontoon ja Sveitsin sijoituskultaa myyvien suuryhtiöiden hintoihin, joista Tavex-yhtiön hinnat ovat edullisempia.

Kulta on likvidiä

Sijoituskulta on likvidiä. Ostamme kultakolikoita ja -laattoja myös takaisin.

Mistä voi ostaa kultaa ja mistä saa tarkempia tietoja?

Jos Teillä on kysymyksiä, pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse numeroon 09 68 149 149 tai sähköpostitse osoitteeseen tavex@tavex.fi

Koko kultatuotevalikoimamme on saatavana Tavexin konttorissa Helsingissä osoitteessa Fabianinkatu 12. Mikäli haluatte ostaa jonkin tietyn tuotteen toisesta sivukonttoristamme, pyydämme soittamaan varmuuden vuoksi etukäteen.